van Waarheid tot Vrijheid

Hulp nodig?

In de Bijbel lezen we dat wij als mens door de duivel overweldigd kunnen worden. Paulus  schrijft in zijn brief aan Timotheus (2 Timotheus 2:26) dat mensen verstrikt kunnen zijn geraakt in valstrikken van de duivel, dat ze gevangenen van hem kunnen zijn geworden en zijn wil moeten doen.

Misschien herkent u dit wel bij uzelf. Misschien strijdt u al jaren lang en het lijkt maar niet te veranderen. Eerder doet zich de ervaring voor dat het erger en ingrijpender wordt. Niet altijd hebben we zo goed in de gaten dat er meer is tussen hemel en aarde dan enkel de zichtbare wereld. Letterlijk staat in bovengenoemde Bijbeltekst dat we moeten ontwaken uit de strik van de duivel. We moeten wakker worden, de strik van de duivel zien en weten wie ons kan verlossen van de boze met als doel dat we de Heere gaan dienen en volgen.

Of mogelijk is het voor u heel duidelijk waar en hoe de duivel voet aan de grond heeft gekregen in uw leven. U verlangt naar verlossing van zijn invloed maar weet niet waar of hoe dit zou moeten.

Qadash weet zich geroepen om u te helpen om tot verlossing van de duisternis te komen. Door samen op weg te gaan kunnen we elkaar met Gods hulp helpen om los te komen uit geestelijke boeien.

Hulp nodig?
Exodus reis

Exodus reis

Verlang je naar verdieping, herstel, kennis en groei in het leven en wandelen met God? Dan is deze serie avonden echt iets voor jou.

Het Bijbelboek Exodus vertelt ons hoe Gods kinderen een bijzondere maar ook een ingrijpende reis maken. Ze laten hun oude leven achter en gaan op weg naar een nieuw leven, naar het land dat God hen belooft.
We reizen als het ware met hen mee en zullen zien en ervaren dat het een reis is met allerlei uitdagingen, keuzes en (on)geloof. Maar ook zien we Gods trouw! Hij ontfermt zich over Zijn volk en brengt hen voor Zijn Aangezicht. Ook wij naderen tot onze Koning, die ons verlost, verfrist, hersteld en vernieuwd.We verlaten oude levenspatronen om te groeien in hét Leven.
Samengevat: “leave to LIVE!”.

Advies nodig?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam nulla nisi, consectetur a venenatis vitae, placerat nec nibh. Donec ac quam eget tellus rutrum porta ut ac lacus. Donec ac tristique sem.

Help ons helpen

Qadash kan geestelijk en financieel gezien enkel haar werk doen door hulp van God en hulp van bijvoorbeeld u. Naast dat we uw gebed nodig hebben, hopen we dat u ons ook financieel wilt ondersteunen. Dit kan al vanaf één euro per maand. Door uw hulp stelt u Qadash in de gelegenheid om te bouwen in Gods Koninkrijk.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

9 + 3 =